HelpBOX Avaruus -kulissipinnat

HelpBOX CITY:n tiedemiehet ovat löytäneet läheiseltä asteroidilta ratkaisun kaupungin energiaongelmiin, vihreän energiakiteen.

Kiteitä nousee astroidin pinnalle laavavirtojen mukana ja niiden etsimisessä käytetään apuna HelpRoBOXeja, pieniä robottiapureita. Niiden tarkoilta antureilta ei jää pieninkään energiakide löytämättä. Etsintäpartioita johdetaan HBX. BASE tukikohdasta, jossa on huippunykyaikaiset tietokoneet ja turvallisuusjärjestelmät. Pimeän aikaan tukikohtaa valaisevat tehokkaat valonheittimet.

Energiakiteet viedään HelpBOX CITYyn suurella avaruusaluksella, joka odottaa kiertoradalla. Tukikohdan ja avaruusaluksen välillä liikennöidään sukkuloilla, joita varten on rakennettu laskeutumisalusta. Sen ja tukikohdan välissä on vaarallinen laavakanjoni, jonka yli kuljetaan siltaa pitkin.

Kaikki sujuisi hienosti, ellei asteroidilla asuvat lonkerohirviöt pitäisi myös vihreistä enrgiakiteistä. Ne asuvat asteroidin sisällä ja aiheittavat oikosulkuja ja onnettomuuksia HelpRoBOXseille sekä HelpBOX CITYn avaruusjoukoille, erityisesti pimeän aikaan.

Tulevaisuudessa HelpBOX Space-sarja laajenee kiertoradalla olevalla avaruusaluksella ja asteroidin sisään kaivetulla kaivoksella.

Osta SPACE-kulissitarrapinnat HelpBOX-verkkokaupasta