Kokoamisohje

Siirrä vihreä kuminauha laatikon toiselle puolelle.
Irrota paristokotelo, ota ulos sivuseinien välistä päätytaskut, siivouslasta ja kuminauhat
Käännä sivuseinät (A), sivukaaret (B), päätyseinä (C) ja kansipakka (D) sivuille ja käännä laatikko ympäri.
Poista valkoinen suojapaperi päätyseinän kaarissa olevista teipeistä. Nosta sivuseinät pystyyn, aseta kaaret seinien väliin. Kohdista reiät toisiinsa ja paina kaarissa oleva teippi kiinni sivuseinään.
Työnnä sininen kuminauha sivuseinän reikien läpi.
Ota päätytaskut ja taivuta niiden päätyjä 90 astetta sisäänpäin. Nosta sivuseinää (B) ja aseta päätytaskut (A) paikoilleen. Työnnä sinisen kuminauhan toinen pää sivuseinien reikien läpi. Paina sivuseinät paikalleen.
Nosta sivukaaret pystyyn, työnnä ne sivuseinän väliin ja työnnä punainen kuminauha sivuseinän reikien ja sivukaaren leikkauksen läpi.
Nosta kansipakka paikalleen ja vedä punainen kuminauha suorinta reittiä toiselle puolelle. Työnnä punaisen kuminauhan toinen pää sivuseinien reikien ja sivukaaren leikkauksen läpi.
Paina kädensijan pehmikkeet sivuseinien väliin.
Aseta paristokotelo paikalleen ja työnnä Led-kiskon virtaliitin paikoilleen.
Säilytä siivouslasta sisemmässä päätytaskussa, ulommassa voit säilyttää esim. ohjeita.
Siirrä sininen kuminauha pois laatikon päältä. Avaa kansi alas saakka.
Vedä kansipakan päädystä kansipakka auki. Vihreä kuminauha siirtyy automaattisesti pois tieltä.
Avaa siivekkeet. Tasopinta toimii leikkialustana. Alustan ulkopuolella olevat esineet on helppo lakaista siivouslastalla sen päälle. Sulkiessa toimi päinvastaisessa järjestyksessä. Kuminauhat siirtyvät automaattisesti oikeille paikoilleen.
Lattiapinnan ollessa rajallinen taita puolet tasopinnasta toisen alle. Pöydällä tai sylissä taita koko kansipakka laatikon alle.
Jos siivotessa lattialle jää yksittäisiä esineitä niin ne on helppo laittaa HelpBOXiin sivuseinää raottamalla. Tämä onnistuu myös laatikoiden ollessa pinottuina.
Kannen lukitus: Avaa siivouslasta ja vedä sininen ja punainen kuminauha lastan väliin.
Sinetöinnin / lukituksen voit tehdä laittamalla esim. maalarinteipin / riippulukon siivouslastan aukosta.

Vinkkejä

Voit kiinnittää Lego-leikkialustan kulmaleikkauksiin ja rakentaa levyltä toiselle. Myös seinälle rakentaminen on mahdollista..
Keskeneräinen rakennelma voidaan säilyttää kannen päällä. Leikkialusta pysyy paikallaan, kun laitat sinisen kuminauhan ensimmäisen nappularivin taakse.
Kulmalukkokuminauhat ovat erittäin kestäviä. Voit kantaa, vetää tai ripustaa HelpBOXin punaisesta kuminauhasta.
Kulissitarran liimaaminen: Irrota 1 cm suojapaperia yläreunasta. Kohdista tarra kulmaleikkausten mukaisesti. Vedä pois loput suojapaperista tasaisesti vetäen. Käytä apuna siivouslastaa.