HelpBOXin ominaisuudet

HelpBOX on uusi suomalainen keksintö, joka tuo yksinkertaisen ratkaisun perheiden lelukaaokseen.

Lelujen siivous onnistuu kolmella liikkeellä HelpBOXin patentoidun rakenteen ansiosta. Se, mihin ennen kului 10 minuuttia onnistuu nyt 10 sekunnissa!

Salaisuus on tasopinnassa, joka avautuu laatikon eteen kannesta. Yksinkertaista ja toimivaa.

HelpBOX on enemmän kuin laatikko. Se on osa leikkiä kulissipintojensa ansiosta.

 • HelpBOX CITY:ssä on autoteitä, poliisiasema ja kultakauppa. Rakennustyömaa ja keskeneräinen silta. Siirtokuvatarrat viimeistelevät kaupungin liikennemerkeillä ja bensapumpuilla.
 • HelpBOX Space:ssa on asteroidilla oleva tukikohta, jossa valmistellaan energiakiteitä Maahan tuotavaksi. Lonkerohirviöt aiheuttavat ongelmia sähköiskuillaan pienille tiedusteluroboteille, HelpRoBOXeille.
 • HelpBOX Princess:n tanssipaviljongissa vietetään syntymäpäiviä. Hevoset jätetään omaan aitaukseen, jossa niille on heinää ja raikasta vettä. Puistossa syödään eväitä tammen alla.

Kulissipinnat ovat suurresoluutiotarroja, joissa on kestävä laminaattipinnoite. Siirtokuvatarroja voidaan liimata uudelleen. Lapset rakastavat tarrojen liimaamista ja näin laatikko on osa leikkiä.

Jokainen HelpBOX sisältää 4 kirkasta led-valoa ja irroitettavan virtalähteen, jossa on paristot mukana. Valot palavat jopa 1300 tuntia ja tuovat tunnelmaa leikkiin, kun lastenhuoneen valot sammutetaan. Mökillä, veneessä, matkailuvaunussa tai autossa, jossa on hämärää valot auttavat näkemään lelut paremmin.

HelpBOX:ssa on 2 säilytystaskua vaikka rakennusohjeille ja monikäyttöiselle siivouslastalle. Lastan avulla kiinnität tarrat, siivoat lelut lattialta ja lukitset laatikon halutessasi.

Voit kiinnittää isot Lego-leikkialustat HelpBOXin rakenteeseen kiinni helposti ja nopeasti eritysten kulmaleikkausten ansiosta. Nyt leikkialustat ja rakennusohjeet ovat samassa paikassa, jossa palikatkin ovat.

Markkinatutkimuksen mukaan 93% vastaajista (126kpl) suosittelee HelpBOXia ystävilleen. 7-15 ryhmässä HelpBOX helpotti perheen arkea 78% vastaajista. HelpBOX on tutkitusti uusi ja erilainen ja se toimii!

HelpBOX, Helppo tapa säilyttää ja leikkiä!

HelpBOXin tarina

Kuinka Helena (3,5 vuotta) löysi pikkukisun laatikosta? Jälleen kerran oli 15 litraa legopalikoita olohuoneen lattialla ja isä niitä nyppimässä takaisin laatikkoon.
"Eikö kukaan ole keksinyt järkevää tapaa hoitaa tätä kirottua hommaa?"

Eräänä maaliskuisena iltana 2007 espoolaisessa perheessä valmistauduttiin iltapuuhiin. Perheen nuorimmainen 3,5-vuotias tyttö halusi vielä hetken leikkiä legoillaan ja etsiä laatikosta pientä valkoista kissaa.

Ennen kuin isä ehti estämään, oli 15 litraa pieniä legopalikoita olohuoneen lattialla ja tytär innoissaan levittämässä niitä pitkin mattoa kissanpentua etsien. Isän otsalle nousi hikikarpaloita ja pulssi nousi, sillä vaimo oli tulossa kotiin iltavuorosta, eikä koti saanut todellakaan olla kuin pommin jäljiltä. Käytiin tiukkasanainen keskustelu isän ja tyttären välillä siitä, kuka siivoaisi legot takaisin laatikkoon. Yllättäen tytärtä alkoi juuri sillä hetkellä väsyttämään ja pienen ulinan saattamana mentiin iltapesulle. Legot jäivät olohuoneen lattialle.

Lasten jo nukkuessa isä pohti lelujen siivoamiseen liittyvää viikottaista erimielisyyttä lasten kanssa. Mieleen juolahti idea laatikosta, jonka kannesta muodostuisi tasopinta ja jota kallistamalla syntyisi liukumäki lelujen liu’uttamista varten takaisin säilytyslaatikkoon. Niin sai alkunsa HelpBOX ja nyt se on helpottamassa myös sinunkin perheesi elämää!

HelpBOX on lelujen säilyttämistä ja niiden siivoamista helpottamaan luotu laatikko. Sen yksinkertaisen mekanismin ansiosta lelut voidaan siivota nopeasti takaisin säilytyslaatikkoonsa. HelpBOXiin kuuluu myös LEDvalosarja, joka luo tunnelmaa leikkiin. Erilaisilla kulissitarrapinnoilla voit muuttaa HelpBOXin leikkialustaksi.

Tietoja

Mitat:
 • leveys 42 cm, syvyys 40 cm ja korkeus 19 cm
 • Mahtuu myös kaappiin / sängyn alle.
Tilavuus:
30 litraa
Paino tyhjänä:
1,5kg (paristokotelo mukana)
Materiaali:
 • Kierrätettävää, myrkytöntä, antistaattittista, pehmeää polypropeenimuovia.
 • Ulkopinta kiiltävä sisäpinta matta.
 • Väreinä läpinäkyvä ja valkoinen
Pakkaus sisältää:
 • Laatikon
 • Alumiinisen valokiskon (4 kirkasta led-valoa)
 • Irrotettavan paristokotelon paristoineen (1300h)
 • 5 kpl kestäviä kansiokuminauhoja
 • Monikäyttöisen siivouslastan
 • Yhden teema-kulissitaran
 • 2 irrotettavissa olevaa päätytaskua
 • Kokoamisohjeen (etiketin takana)

Ladattavat tiedostot

Lataa kokoamisohje tästä