HelpBOXeja keskussairaaloille

Suomen Lastenhoitoalan Liitto ry:n (SLaL) ja HelpBOX on tehnyt yhteistyötä lähes vuoden. HelpBOX on ollut esillä mm SLaL koulutuspäivillä ja liiton lehdessä. Nyt SLaL hallitus päätti ostaa isomman erän HelpBOXeja ja lahjoittaa ne keskussairaloiden lastenosastoille ympäri Suomen.

"Lahjoitamme nyt ensi kertaa sairaaloille hyödyllisiksi katsomiamme tavaroita. Idea lahjoittaa HelpBOXeja syntyi tämän vuoden Lapsimessuilla." kertoo SLaL:n toiminnanjohtaja Eila Seppälä-Vessari. "Toivomme, että tämä tuote on iloksi ja hyödyksi lapsen sairaalassa olon aikana.", Seppälä-Vessari jatkaa.

"HelpBOX onkin ensimmäinen tuote, joka on saanut luvan käyttää "SLaL suosittelee"-merkkiä" Olen tästä erittäin ylpeä ja kiitollinen", kertoo HelpBOXin keksijä Pasi Leskinen. "HelpBOXeja on ollut käytössä vuoden vaiheteesta vasta yhdellä sairaalalla. SLaL:n yhtestyön ansiosta niitä menee nyt muillekin. Tämä on todella upeaa." Leskinen kiittää.

Suomen Lastehoitoalan liitto ry lahjoittaa HelpBOXeja keskussairaaloille. Suomen Lastehoitoalan liitto ry lahjoittaa HelpBOXeja keskussairaaloille. Kuvassa toiminnanjohtaja Eila Seppälä-Vessari.