HelpBOX otettiin innolla vastaan

HelpBOXin lanseeraus onnistui mainiosti Espoonlahden kauppakeskus Lippulaivassa. Uteliaita riitti ja kauppa kävi näin joulun alla hyvin. Kiitos kaikille asiakkaille ja teille, jotka annoitte rohkaisevaa palautetta.

HelpBOXin kehitystyö kesti yli kolme ja puoli vuotta. Yhtään aikaisemmin se ei olisi voinut valmistua. HelpBOXille myönnettiin Suomalaisen työn Avainlippu 14.12.2010 ja sitä voin nyt ylpeänä käyttää. HelpBOX on suomalainen keksintö ja sen kehittämisessä on on ollut mukana 24 yhteistyökumppania eri aloilta. Kiitos teille kaikille.

Verkkokauppa on nyt avattu ja toistaiseksi HelpBOXeja vain sieltä. Vuoden vaihteen jälkeen aloitan jälleenmyyjien kanssa neuvottelut ja informoin tällä palstalla mistä niitä jatkossa voi myös ostaa.

Te, ketkä nyt saitte HelpBOXin itsellenne, antakaa palautetta ja kertokaa siitä eteenpäin, jos siltä tuntuu. Avaan lähitulevaisuudessa Facebook-sivut, jossa voitte kertoa omista käyttökokemuksistanne ja tavoistanne muillekin sanoin ja kuvin. Voitte myös vaikuttaa tulevien kulissitarrapintojen teemojen ja yksityiskohtien suunnitteluun, sillä niiden kehittäminen jatkuu ja uusia ominaisuuksiakin on luvassa.

Toivotan kaikille mukavia leikkejä uusilla ja vanhoilla Joululahjoilla HelpBOXin kanssa sekä menestyksellistä Uutta vuotta 2011!

Pasi Leskinen

HelpBOXin standi Lippulaivassa